Serto - Kirjo Pyykinpesutabletti

Erisan Kirjo Pyykinpesutabletti

Kirjo Pyykinpesutabletti

Kirjopyykki

Hajusteeton ja helppokäyttöinen Erisan Kirjo Nestemäinen Pyykinpesutabletti puhdistaa tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti erilaiset tahrat ja lian. Se pitää värit kirkkaina 30-60 asteen konepesussa ja sopii myös vauvapyykille. Huuhtoutuu hyvin tekstiileistä. Tuote ei sisällä hajusteita, valkaisuaineita, zeoliittia eikä fosfaattia.

Erisan Kirjo Nestemäisen Pyykinpesutabletin pintakalvo liukenee täydellisesti vedessä. Pussipakkaus suojaa nestemäisiä tabletteja kun säilytät sen huolellisesti suljettuna. Pakkauksen voi hyödyntää jätteen keräilyssä energiajakeena. Pakkauksessa on 26 pyykinpesutablettia.

Käyttö

Laita pyykin määrän mukaan 1 tai 2 tablettia koneen pohjalle ja aseta pyykki sen päälle. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä. Käsinpesuun suosittelemme Erisan Pyykinpesunestettä.Ainesosat

15-30% anionisia tensidejä ja saippuaa, 5-15% ionittomia tendsidejä, alle 5% polykarboksylaatteja. Sisältää myös entsyymejä ja etanolia.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Fatty Acids, Coco compounds with Ethanolammine, Propylene Glycol, Mea Lauryl sulfate, Alcohol C10C18 Ethoxylate, Glycerin, Aqua, Ethanol, Tetrasodium glutamate diacetate, Polymer Carboxylated, Isopropanol, Protease, Ethanolamine, Amilasi-alfa-, Lipase

Katso myös