Serto - Palaute

MIELIPITEESI
ON MEILLE
TÄRKEÄ

Palaute

Mielipiteesi on meille tärkeä

Anna meille palautetta! Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä! Voit lähettää palautteesi, kysymyksesi tai kommenttisi oheisella yhteydenottolomakkeella.

Kulttajaneuvonta palvelee myös puhelimitse

Voit olla myös puhelimitse yhteydessä Kuluttajaneuvontaamme puh. 050 410 6145, joka palvelee tiistaisin ja torstaisin klo 9.00-11.00.

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti

Liite 1

Liite 2

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä löydät tästä.

 

Virheellinen tuote?

Tuotteidemme laatu on meille tärkeä asia, johon panostamme jatkuvasti. Haluamme, että tuotteet ja pakkaukset vastaavat täysin käyttäjien vaatimuksia. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, lähetä se meille tutkittavaksi. Voit postittaa tuotteen veloituksetta osoitteeseen: KiiltoClean Oy / Asiakaspalautus (605521) Tengströminkatu 6, 20360 TURKU Muistathan laittaa mukaan yhteystietosi sekä lyhyen kuvauksen tuotteessa olevasta viasta.

Kuluttajasuojalain edellyttämät tiedot riidanratkaisuelimestä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).