Serto - Erisan maailma

Erisanin tarina

Erisan on monipuolinen ja hajusteeton herkän ihon tuotesarja, josta löytyy kattava valikoima tuotteita ihonhoitoon, hiustenhoitoon sekä pyykinpesuun. Erisan-tuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiassa Suomessa suomalaiselle iholle sopiviksi.


Kotimaisuus

Erisan tuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiassa Suomessa, suomalaiselle iholle sopiviksi.


Allergiatunnus

Hellävaraiset ja hajusteettomat Erisan-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ovat tutkittuja ja turvallisia. Erisanilla on laaja valikoima herkän ihon tuotteita, joille on myönnetty Allergiatunnus.


Vastuullisuus

Erisan-tuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiassa Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Vastuullisuutemme perustuu kolmeen tekijään: kotimaisuuteen, turvallisuuteen ja ympäristön huomioimiseen.


Ympäristövastuu

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme pääasiassa Suomessa turvallisesti ja ympäristöä huomioiden. Tavoitteemme on vaikuttaa tuotteen ympäristömyötäisyyteen sen koko elinkaaren osalta sekä tukea ympäristölle ystävällistä kehitystä. Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä – huomioiden asiakkaamme, henkilöstömme sekä meitä ympäröivän yhteiskunnan.


Mikromuoviton

Kotimaisen KiiltoCleanin kosmetiikkatuotteet eivät sisällä mikromuoveja. KiiltoCleanin kosmetiikkasarjoja kuluttajille ovat Erisan, Aisti ja Linna. KiiltoCleanin tuotteet valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisistä raaka-aineista. Erityisesti biohajoavuus ja haitattomuus vesieliöille jätevedenpuhdistuksessa ovat olennaisia asioita KiiltoCleanin tuotteiden raaka-aineita valittaessa.


Tuotekehitys

Haluamme tarjota asiakkaillemme hellävaraisia tuotteita, jotka tuovat helpotusta heidän kiireiseen arkeensa.