Serto - Valko Pyykinpesujauhe

Erisan Valko Pyykinpesujauhe

Valko Pyykinpesujauhe

Valkopyykki

Suomalainen ja hajusteeton Erisan Valko Pyykinpesujauhe poistaa tehokkaasti lian ja tahrat valkopyykistä 40-95 asteen lämpötiloissa.  Tuotteessa on hyvä valkaisuteho jo 40 asteen lämpötilassa. Pesujauhe huuhtoutuu hyvin tekstiileistä. Sopii myös vauvanpyykille. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita, fosfaattia eikä zeolittiia.

Erisan Pyykinpesujauheen pesuaktiiviset aineet ovat biologisesti hajoavia ja pakkaus on valmistettu kierrätyskelpoisesta materiaalista. Tuotteesta on saatavilla 1 kg pakkauskoko.

Käyttö

Annostele pesujauhe annostelulokeroon tai pesupalloon. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä. Käsinpesuun suosittelemme Erisan Pyykinpesunestettä.Ainesosat

Alle 5 % saippuaa, polykarboksylaatteja, fosfonaatteja, 5–15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, sitraattia, 15–30 % happipohjaisia valkaisuaineita (natriumperkarbonaatti). Sisältää myös: entsyymejä, TAED, CMC, silikaattia ja vaanhdonestoainetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Silicate, Sodium Bicarbonate, Sodium C12-16 Alkyl Sulfate, Sodium Citrate, Sodium Acrylic acid/Maleic acid Copolymer, Laureth-3, Laureth-9, Tetraacetyl Ethylene Diamine, Sodium Palmate, Trideceth-5, Cellulose Gum, Polydimethylsiloxane, Protease, Diethylenetriaminepenta(methylenephosphonic acid) sodium salt, Tetrasodium Etidronate, Amylase

Katso myös