Serto - Vinkit

Vinkit

Kasvojen hoito

Herkkäihoisen kasvojen hoito: Mikä kasvovoide tai kasvojen puhdistusaine sopii juuri minun herkälle ihotyypilleni? Kuinka hoidan herkkää ihoani eri vuodenaikoina? Täältä löydät vinkit herkän ihon hoitoon ja tuotteiden käyttöön.

Vartalon hoito

Herkkäihoisen vartalon hoito: Mitkä tuotteet sopivat juuri minun ihotyypilleni? Miten hoidan helposti reagoivaa tai ärsyyntynyttä ihoa? Täältä löydät vinkit herkän ihon hoitoon ja tuotteiden käyttöön.

Hiusten hoito

Herkkäihoisen hiusten hoito: Kuinka hoidan herkkää ja kuivaa hiuspohjaa? Täältä löydät vinkit herkän ihon hoitoon ja tuotteiden käyttöön sekä kivoja Jenni’s Hairdaysin kampausideoita.

Pyykinpesuohjeet

Täältä löydät pyykinpesuohjeet, pesumerkkien selitykset, vinkit vuodevaatteiden puhdistukseen, pesukoneen puhdistusohjeet ja vinkkejä herkkäihoisen pyykinpesuun.

Tahranpoisto

Tahranpoisto voi tuottaa varsinkin lapsiperheissä harmaita hiuksia. Täältä löydät yksityiskohtaiset tahranpoisto ohjeet eri tahratyypeille ja tekstiileille.

Vauvan pyykki ja ihonhoito

Vauvan pyykki ja ihonhoito: Erityisen herkkä iho vaatii ihonhoidolta ja pyykinpesulta hellävaraisuutta. Täältä löydät vinkkejä tuotteiden valintaan, pyykin pesuun ja vauvan ihon pesuun ja kosteutukseen.