Serto - Näin hoidat kasvojen herkkää ihoa hellävaraisesti

Näin hoidat kasvojen herkkää ihoa hellävaraisesti

Puhdista kasvosi hellävaraisesti ja hoida herkkä ihosi kauniiksi suomalaisilla ja hajusteettomilla Erisan-tuotteilla ilman parabeeneja tai väriaineita.

Puhdista kasvosi hellävaraisesti

Valitse kasvoillesi mahdollisimman hellävarainen puhdistusaine, joka kuitenkin poistaa iholtasi lian ja ylimääräisen rasvan. Hyvä puhdistusaine säilyttää ihon normaalin kosteustasapainon eikä kuivata ihoasi. Kasvot on hyvä puhdistaa aamuisin ja iltaisin – muista kasvojen puhdistus erityisesti silloin, kun olet käyttänyt päivällä aurinkovoidetta tai meikkiä. Puhdistuksen jälkeen kasvot kuivataan hellävaraisesti taputtelemalla – liiallinen hankaaminen voi ärsyttää ihoa.

Helppoa ja nopeaa

Erisan Hoitava Puhdistusgeeli ja Syväpuhdistava Puhdistusgeeli sopivat parhaiten kiireiseen arkeen, sillä ne sopivat käytettäväksi myös ilman kasvovettä. Puhdistusgeeli puhdistaa kasvot helposti ja jättää iholle raikkaan tunteen. Hoitava Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille. Syväpuhdistava Puhdistusgeeli on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Perusteelliseen puhdistukseen

Erisan Rauhoittava Puhdistusemulsio ja Alkoholiton Kasvovesi sopivat ihon perusteellisempaan puhdistukseen. Puhdistusemulsio puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja kasvovesi viimeistelee puhdistuksen sekä raikastaa ihon. Tuotteet sopivat parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.

Hoida ihosi kauniiksi

Kasvovoide levitetään hieman kostealle iholle, jolloin voide lukitsee kosteuden ihon pinnalle. Pakkasaikaan voide levitetään hyvissä ajoin ennen ulkoilua, jotta se ehtii imeytyä kunnolla eikä jäädy ihon pinnalle.

Parhaiten omalle iholle sopivan voiteen löydät kokeilemalla eri vaihtoehtoja. Jos voide on liian kevyt, iho tuntuu kiristävältä. Liian rasvainen voide voi puolestaan tukkia ihohuokosia. Voiteen valinnassa on hyvä miettiä myös muita itselle tärkeitä ominaisuuksia. Nuorelle iholle riittää kosteutus ja suoja, kun aikuisempi iho kaipaa myös uudistavia ominaisuuksia sekä erityshoitotuotteita, kuten yövoidetta ja silmänympärysvoidetta.

Kosteutusta

Kevyt ja nopeasti imeytyvä Erisan Kosteuttava Kasvovoide sopii parhaiten normaalille ja sekaiholle. E-vitamiinia sisältävä voide kosteuttaa, pehmentää ja suojaa ihoa.
Erisan Ravitseva Kasvovoide sopii parhaiten kuivalle iholle. Vitamiineja sisältävä voide tehokosteuttaa, uudistaa ja suojaa ihoa.

Erityistä suojaa

Erisan Suojaava Kasvovoide SK 15 sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle. Voide suojaa ihoa ilmansaasteiden ja auringon haitallisilta vaikutuksilta sekä sisältää kosteuttavia ja uudistavia vitamiineja.

Erityistä hoitoa

Erisan Uudistava Yövoide sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle. Hoitavia vitamiineja sisältävä voide kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa yöaikaan.
Erisan Uudistava Silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille. Vitamiineja sisältävä voide uudistaa, kosteuttaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa.