Serto - Kotimaisuus

VALMISTETTU JA
KEHITETTY
SUOMALAISELLE IHOLLE

Kotimaisuus

Erisan tuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiassa Suomessa, suomalaiselle iholle sopiviksi

Erisan on kotimaisen KiiltoClean Oy:n tuotemerkki. KiiltoClean on Kiilto Family -konserniin kuuluva johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja perheomisteinen yritys, jonka juuret ulottuvat Tampereen Pispalaan aina vuoteen 1919 saakka. Kehitämme ja valmistamme turvallisia tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu tuotteita sekä kotitalouksien että ammattilaisten käyttöön. Kotitalouksille valmistamme hygieniatuotteita sekä kodin pesu- ja puhdistusaineita.

Turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien

KiiltoClean kehittää ja valmistaa tuotteet pääasiallisesti Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset.

KiiltoClean Oy on sitoutunut kemianteollisuuden vapaaehtoiseen Responsible Care – Vastuu Huomisesta -ohjelmaan, joka velvoittaa toiminnan jatkuvaan parantamiseen kaikilla ympäristö-, terveys- ja turvallisuusalueilla. Meille on myönnetty ISO 9001 -laatujärjestelmä- sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmäsertifikaatit. Ympäristön huomioiminen ja suojeleminen ovatkin kantavia voimia koko toiminnallemme.