LUONNONKOSMETIIKKASARJA

VOIMAA JA VASTUSTUSKYKYÄ IHOLLESI

Erisan+ on herkän ihon tuotesarja, joka on suunniteltu vahvistamaan ihon omaa vastustuskykyä. Sarjan tuotteille on myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikan sertifikaatti sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus. Tuotteet on valmistettu Suomessa.  

Sarjan tuotteet sisältävät prebiootteja, jotka tasapainottavat ihoa, vahvistavat ihon luontaista vastustuskykyä ja lisäävät ihon terveyttä edistämällä hyödyllisten mikrobien kasvua. Sarjassa on 6 tuotetta kasvojen puhdistukseen ja hoitoon. 

Erisan+ Silmänympärysvoide

tasapainottaa ja kosteuttaa hellää huolenpitoa vaativaa silmänympärysihoa sekä vähentää ihon öljyisyyttä. Voide sisältää lipoaminohappoa, joka tasoittaa juonteita sekä kosteuttaa.

Erisan+ Prebioottinen Yövoide

Erisan+
Prebioottinen Yövoide

tasapainottaa ihon mikrobiomia, kosteuttaa ihoa, supistaa ihohuokosia ja vähentää ihon öljyisyyttä. Tuotteen sisältämällä riisivedellä on antioksidativiisia, kollageenisynteesiä aktivoivia sekä kosteuttavia ominaisuuksia. 

Erisan+ 
Prebioottinen
Päivävoide

tasapainottaa ihon mikrobiomia, kosteuttaa ihoa sekä vähentää ihon öljyisyyttä. Tuotteen sisältämä kauraöljy rauhoittaa ihoa ja ratamouutteella on ihon punoitusta vähentäviä ominaisuuksia. 

Erisan+ päivävoide

Erisan+
Prebioottinen Seerumi

tasapainottaa sekä rauhoittaa ihoa ja myös kosteuttaa ja vähentää ihon öljyisyyttä. Tuotteen sisältämä ratamouute vaikuttaa ihon tulehdusta sekä punoitusta vähentävästi. 

Erisan+ Prebioottinen Seerumi
Erisan+ Prebioottinen Puhdistusgeeli

Erisan+ 
Prebioottinen Puhdistusgeeli

tasapainottaa ihoa sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuotteen sisältämä karhunvatukkauute toimii flavonoidien lähteenä, kosteuttaen ihoa sekä supistaen ihohuokosia. 

Erisan+ 
Prebioottinen Kasvosuihke

tasapainottaa ihon mikrobiomia, vaikutaa ihoon kosteuttavasti ja rauhoittavasti. Suojaa ja kosteuttaa ihoa sekä edistää ihon uusiutumista.  

Erisan+ Prebioottinen Kasvosuihke