ERISAN TUOTTEET KEHITETÄÄN JA VALMISTETAAN SUOMALAISELLE IHOLLE SOPIVIKSI

Erisan on kotimaisen Kiillon tuotemerkki. Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jolla on satavuotinen historia ja visio vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon kuluttajaliiketoiminnassa kehitämme, valmistamme ja markkinoimme suomalaisille kuluttajille ja heidän tarpeisiinsa suunniteltuja tuotteita. Laajaan valikoimaan kuuluu niin astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- kuin henkilöhygieniatuotteitakin. 

Erisan tuotteet, kuvituskuva

ME TUNNEMME HERKÄN IHON

Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaisen ihon ja sen vaatimukset.  Haluamme tarjota hellävaraisia tuotteita, jotka tuovat helpotusta kiireiseen arkeen. Asiakkaidemme tunteminen on meille erityisen tärkeää, jotta voimme vastata mahdollisimman hyvin heidän tarpeisiinsa. Keräämme tietoa keskustelemalla tuotteidemme käyttäjien kanssa muun muassa Facebook-yhteisössämme. Seuraamme myös uusimpia tutkimuksia sekä kosmetiikkatrendejä ja teemme tiivistä yhteistyötä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Kotimaisena yrityksenä voimme kehittää juuri suomalaisille räätälöityjä tuotteita.

KEHITÄMME TUOTTEITA YHDESSÄ KULUTTAJIEN KANSSA

Erisan Täyteläisen Jalkavoiteen tarina alkoi Facebook –yhteisömme kautta. Teimme Erisan-tuotteiden käyttäjille Facebookissa kyselyn, jossa kysyimme mitä uutuustuotteita sarjaan toivotaan sekä mitkä ovat tuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia. Jalkavoide oli kaikkein toivotuin uutuustuote ja tärkeimpiä ominaisuuksia olivat voiteen pehmentävä sekä raikastava vaikutus. Tuotteen kehitystyössä huomioimme nämä asiakkailtamme saadut toiveet sekä luonnollisesti myös Erisanin tärkeimmät ominaisuudet eli hellävaraisuuden ja hajusteettomuuden.