ERISANIN TARINA

Erisanin tarina piirroskuva

HISTORIA

Ensimmäinen terveydenhuollon kenttään suunnattu hajusteeton Erisan-tuote – Hoitava Pesuneste – kehitettiin jo 1970-luvun alussa. Tuotekehityksen avainsanoja olivat puhtaus, turvallisuus, hoitavuus ja riittoisuus. Raaka-aineiksi hyväksyttiin vain ne aineet, jotka eivät ärsyttäneet eivätkä aiheuttaneet herkistymistä. Alusta asti tuotteet olivat hajusteettomia ja väriaineettomia. Uusia tuotteita kehitettiin terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin.

HAJUSTEETTOMAT ERISAN-TUOTTEET KULUTTAJIEN SAATAVILLE

Hyvät kokemukset terveydenhuoltosektorilla vauhdittivat Erisan tuotteiden kehittämistä kuluttajamarkkinoille. Kehitystyössä hyödynnettiin terveydenhuollon kenttään suunnattujen tuotteiden konsepteja ja koostumusta. Ainutlaatuiset Erisan tuotteet tuotiin tavarataloihin ja marketteihin kuluttajien saataville vuonna 1995.

HAJUSTEETON ERISAN ON AITOJEN TUOKSUJEN PUOLELLA

Tänä päivänä Erisan on monipuolinen ja hajusteeton herkän ihon tuotesarja, josta löytyy kattava valikoima tuotteita ihonhoitoon, hiustenhoitoon sekä pyykinpesuun. Erisan-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa suomalaiselle iholle sopiviksi. Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet erilaisille tarpeille ja ihotyypeille. Hajusteettomat tuotteemme takaavat tilan aidoille tuoksuille.