avainlippu
allergiatunnus

Erisan+ Prebioottinen Päivävoide

Kaikki ihotyypit

Erisan+ Prebioottisen Päivävoiteen prebioottiset ainesosat tasapainottavat ihon mikrobiomia, kosteuttavat ihoa ja vähentävät myös ihon öljyisyyttä. Lisäksi tuotteen sisältämä kauraöljy rauhoittaa ihoa ja ratamouutteella on ihon punoitusta vähentäviä ominaisuuksia. Ei sisällä väriaineita.

AINESOSAT

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Inulin, Cetyl Alcohol, Avena Sativa Kernel Oil, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium PCA, Tocopherol, Propanediol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Sodium Lactate, Sodium Phytate, Alcohol. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

50ml

KÄYTTÖ

Levitä puhtaalle kasvojen iholle.

KIERRÄTYSOHJEET

Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva muovipakkaus ja -korkki toisistaan irrotettuina muovipakkausten keräyspisteeseen. Laita kartonkipakkaus kartonkipakkausten keräykseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!