KUINKA HOIDAN HERKKÄÄ JA KUIVAA HIUSPOHJAA?

Useat suomalaiset kärsivät kuivasta ja herkästä hiuspohjasta. Herkkä ja kuiva iho ärsyyntyy ja kutisee helposti erityisesti ilmojen viiletessä. Liian voimakkaat hiustenhoitotuotteet voivat pahentaa herkän ihon oireilua ja ärsyttää hiuspohjaa.

Herkälle ja kuivalle hiuspohjalle kannattaa valita mahdollisimman mieto ja hellävarainen shampoo. Pesun jälkeen kosteuttavaa hoitoainetta levitetään myös hiuspohjaan, sillä se kosteuttaa hiusten lisäksi myös kuivaa ihoa.

Allergiatunnuksella merkityt tuotteet eivät sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita ja ovatkin siksi hyvä valinta kuivasta ja herkästä hiuspohjasta oireileville. Useimmiten allergiatunnustuotteet sopivat hellävaraisuutensa ansiosta koko perheen käyttöön.

ERISAN HOITAVA SHAMPOO >

Mieto ­­­­­­shampoo puhdistaa koko perheen hiukset ja herkän hiuspohjan hellävaraisesti. Shampoo hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa pesun aikana sekä jättää hiukset pehmeän tuntuisiksi. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

ERISAN KOSTEUTTAVA HIUSTENHOITOAINE >

B5-provitamiinia sisältävä, hellävarainen hoitoaine kosteuttaa ja hoitaa hiuksia sekä herkkää hiuspohjaa pesun jälkeen. Hoitoaine parantaa hiusten kammattavuutta, poistaa hiuksista sähköisyyttä sekä antaa hiuksille kauniin kiillon. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

ERISAN EXTRA STRONG HIUSKIINNE >

Hellävarainen hiuskiinne antaa kampaukselle voimakkaan kiinnityksen ja kauniin kiillon. Hiuskiinne sisältää hiuksia kosteuttavaa B5-provitamiinia. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita.