allergiatunnus

Erisan Extra Strong Hiuskiinne

Voimakas tuki

Hajusteeton Erisan Extra Strong Hiuskiinne antaa kampaukselle erittäin voimakkaan tuen. Kehitetty yhteistyössä hiusammattilaisten kanssa herkkää hiuspohjaa ajatellen. Hiuskiinne sisältää B5-provitamiinia ja antaa hiuksille elastisuutta ja kiiltoa. Myös kätevässä matkakoossa, joka mahtuu pieneenkin käsilaukkuun. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä silikoneja.

AINESOSAT

ALCOHOL DENAT., BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ACRYLATES/T BUTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, ISOHEXADECANE, PANTHENOL, TRIETHYL CITRATE, BETAINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, AQUA, CITRIC ACID. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

50ml ja 250ml

KÄYTTÖ

Suihkuta hiuksiin 20-30 cm:n etäisyydeltä. Lähtee helposti pois harjaamalla.

KIERRÄTYSOHJEET

Täysin tyhjän (ei hölsky yhtään eikä korkista painettaessa suhise mitään) metallisen spraypullon voi laittaa metallinkeräykseen. Jos pullo ei ole tyhjä tai jos vähänkään epäröit onko se varmasti tyhjä, vie pullo vaarallisten jätteiden keräykseen. Muovisen korkin voi laittaa muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!