allergiatunnus

Erisan Kuivashampoo

Kaikki hiustyypit

Erisan Kuivashampoo raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa. Antaa volyymia, muotoiltavuutta ja kevyttä pitoa päänahkaa ärsyttämättä. Hienojakoinen koostumus sopii myös tummille hiuksille. Poistaa sähköisyyttä ja antaa kampauksille kestävän pohjan. Myös kätevässä matkakoossa. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai silikoneja.

AINESOSAT

Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrated Silica, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

KÄYTTÖ

Käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti niin, että kuula liikkuu ja suihkuta n. 15 cm etäisyydeltä. Hiusten raikastaminen: suihkuta kauttaaltaan kuivien hiusten tyveen. Anna kuivua ja harjaa hiukset kevyesti. Kampauspohja: suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin, anna kuivua ja muotoile hiukset.

KIERRÄTYSOHJEET

Täysin tyhjän (ei hölsky yhtään eikä korkista painettaessa suhise mitään) metallisen spraypullon voi laittaa metallinkeräykseen. Jos pullo ei ole tyhjä tai jos vähänkään epäröit onko se varmasti tyhjä, vie pullo vaarallisten jätteiden keräykseen. Muovisen korkin voi laittaa muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!