allergiatunnus

Erisan Elastic Hiuskiinne

Joustava ja luonnollinen tuki

Hajusteeton Erisan Elastic Hiuskiinne antaa kampaukselle joustavan tuen ja luonnollisen lopputuloksen. Kehitetty yhteistyössä hiusammattilaisten kanssa herkkää hiuspohjaa ajatellen. Hiuskiinne sisältää B5-provitamiinia ja antaa hiuksille elastisuutta sekä kiiltoa. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä silikoneja.

AINESOSAT

ALCOHOL DENAT., BUTANE, PROPANE, ISOBUTANE, ACRYLATES/T-BUTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, AQUA, ACRYLATES COPOLYMER, TRIETHYL CITRATE, PANTHENOL, BETAINE, AMINOMETHYL PROPANOL, ISOHEXADECANE, CITRIC ACID Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

250ml

KÄYTTÖ

Suihkuta hiuksiin 20-30 cm:n etäisyydeltä. Lähtee helposti pois harjaamalla.

KIERRÄTYSOHJEET

Täysin tyhjän (ei hölsky yhtään eikä korkista painettaessa suhise mitään) metallisen spraypullon voi laittaa metallinkeräykseen. Jos pullo ei ole tyhjä tai jos vähänkään epäröit onko se varmasti tyhjä, vie pullo vaarallisten jätteiden keräykseen. Muovisen korkin voi laittaa muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!