allergiatunnus

Erisan Extra Strong Muotovaahto

Voimakas tuki

Hajusteeton Erisan Extra Strong Muotovaahto antaa erittäin voimakkaan tuen kampaukselle. Muotovaahto sisältää B5-provitamiinia ja antaa hiuksille elastisuutta sekä kiiltoa. Auttaa suojamaan hiuksia lämpökäsittelyn aikana. Ei sisällä hajusteita, silikoneja eikä alkoholia.

AINESOSAT

AQUA / WATER, PROPANE, VP/VA COPOLYMER, BUTANE, ISOBUTANE, POLYQUATERNIUM 11, OLETH 20, POLYQUATERNIUM 68, PVP, QUATERNIUM 52, PANTHENOL, BETAINE, DIMETHYLPABAMIDOPROPYL LAURDIMONIUM TOSYLATE, PEG 7 GLYCERYL COCOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

200ml

KÄYTTÖ

Ravista pulloa ja pursota vaahtoa kädelle suutin alaspäin. Levitä vaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile.

KIERRÄTYSOHJEET

Täysin tyhjän (ei hölsky yhtään eikä korkista painettaessa suhise mitään) metallisen aerosolipullon voi laittaa metallinkeräykseen. Jos pullo ei ole tyhjä tai jos vähänkään epäröit onko se varmasti tyhjä, vie pullo vaarallisten jätteiden keräykseen. Muovisen korkin voi laittaa muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!