MITÄ TARKOITTAA PYYKINPESUAINEIDEN BIOHAJOAVUUS?

Erisan pyykinpesuaineuutuus

Erisan Pyykinpesuneste– ja Huuhteluainepakkauksista löytyy biohajoavuus merkintä, jolla tarkoitetaan aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Raaka-aineiden biohajoavuuden luokittelusta on annettu tietyt määritykset. Nopeasti biohajoavat raaka-aineet pilkkoutuvat luonnossa alle 28 päivässä vähintään 60 prosenttisesti.

Erisan Pyykinpesunesteiden biohajoavuudessa on laskettu nopeasti biohajoavien raaka-aineiden osuus koko raaka-ainemäärästä (ei vesi) ja näin saatu nopeasti biohajoavien %-osuus. Osuus on laskettu siis tuotteen aktiiviaineista ja näin ollen tuotteen sisältämän veden määrä ei vaikuta tuotteen biohajoavuusprosenttiin. Erisan Pyykinpesuneste on 100-prosenttisesti nopeasti biohajoava ja Erisan Huuhteluaine on 99-prosenttisesti nopeasti biohajoava.


MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
Mustikoita
NÄIN POISTAT TAHRAT TEKSTIILEISTÄ
MIKSI KANNATTAA KÄYTTÄÄ HUUHTELUAINETTA?