avainlippu
allergiatunnus

Erisan Biohajoava Pyykinpesuneste

Kaikelle pyykille

Hajusteeton Erisan Biohajoava Pyykinpesuneste puhdistaa hellävaraisesti kaiken pyykin. Uudistetussa reseptissä on entistä parempi tahranpoistoteho sekä nukkaantumisenesto-ominaisuus. Tuote sopii käsin- ja konepesuun 30-60 asteessa. Sopii myös luonnonsilkille, villalle ja vauvapyykille mukaan lukien kestovaipat. Huuhtoutuu hyvin tekstiileistä. Tuote ei sisällä hajusteita, valkaisuaineita, zeoliittia, fosfaattia eikä fosfonaattia. Erisan Pyykinpesunesteen pesuaktiiviset aineet ovat 100 % nopeasti biohajoavia.

AINESOSAT

5 – 15 %: Anionisia tensidejä, Ionittomia tensidejä. Alle 5 %: Saippuaa, Polykarboksylaattia. Sisältää myös: Entsyymejä (Mannanaasi, Sellulaasi). Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

850ml ja 1.5l

KÄYTTÖ

4-5kg Pehmeä vesi 35ml, Keskikova vesi 52 ml. 6-8kg Pehmeä vesi 52 ml, Keskikova vesi 70 ml. Käsinpesussa 17,5 ml/10L

KIERRÄTYSOHJEET

Irrota korkki ja leikkaa etiketti irti pullon ympäriltä. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteesen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!