joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Erisan Syväpuhdistava Pyykinpesujauhe Valkopyykille

Valkopyykille

Kotimainen Erisan Syväpuhdistava Pyykinpesujauhe on riittoisa, hajusteeton ja suunniteltu erityisesti valkopyykin syväpuhdistamiseen 40-95 pesuasteessa. Syväpuhdistava pyykinpesujauhe sisältää uutta entsyymiteknologiaa, joka on suunniteltu puhdistamaan ja valkaisemaan vaikeat tahrat, kuten kainalotahrat, kaulukset, hihansuut ja liinavaatteet. Pesujauhe sisältää hajunsyöjää, joka raikastaa kuituihin syvälle pinttyneet tuoksut ja pitää tekstiilit raikkaina käytössä pitkään. Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksymä tuote on Joutsenmerkitty ja Avainlipulla varustettu. Hellävaraista ja tekstiilejä hoitavaa syväpuhdistavaa pesujauhetta voidaan käyttää jokaisessa pesussa tai tarpeen mukaan harvemmin täsmäpesuissa. Tuote ei sisällä zeoliittia eikä fosfaattia. Ei sovellu villalle ja silkille.

AINESOSAT

Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumkarbonaatti Peroksidi, Natriumbikarbonaatti, Natriumsilikaatti, Natrium-C12-16-alkyylisulfaatti, Natriumakryylihappo/Maleiinihappo-kopolymeeri, Laureth-3, Laureth-9, Natriumpalmaatti, Tetraasetyylietyleenidiamiini, Selluloosakumi, Fosfodiesteraasi, Proteaasi, Tetranatrium-etidronaatti, Amylaasi, Mannanaasi, Pektaattilyaasi, Sellulaasi. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

750g

KÄYTTÖ

4-5kg Pehmeä vesi 45ml, Keskikova vesi 58 ml. 6-8kg Pehmeä vesi 80ml, Keskikova vesi 110 ml.

KIERRÄTYSOHJEET

Palauta tyhjä ja puhdas pakkaus kartonkipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!