avainlippu
allergiatunnus

Erisan Baby Pyykkietikka

Kotimainen ja hajusteeton Erisan Baby Pyykkietikka pyykin on raikaste, jota käytetään huuhteluaineen tapaan. Se raikastaa ja pehmentää vauvan- ja lastenpyykin luonnollisesti, ilman hajusteita, väri- ja säilöntäaineita. Kierrätysmuovipulloon pakattu, Allergiatunnuksellinen Erisan Baby Pyykkietikka on 100% nopeasti biohajoava ja kasvipohjaisista raaka-aineista. Se poistaa sähköisyyttä ja kirkastaa tekstiilien värit. Lisäksi se sisältää hajunsyöjää, joka neutralisoi ja raikastaa pinttyneet ja epämiellyttävimmätkin hajut. Sopii myös villalle, luonnonsilkille, kestovaipoille ja elastaania sisältäville tekstiileille.

AINESOSAT

Aqua, Acetic Acid, Polyitaconic Acid Sodium, Zinc Salt

PAKKAUSKOOT

0.475 L

KÄYTTÖ

Käytä Erisan Baby Pyykkietikkaa huuhteluaineen tavoin! Annostele pyykkietikkaa 30 ml (3 korkillista tai 2 ruokalusikallista) pesukoneen huuhteluainelokeroon. Noudata tekstiilien pesuohjeita. Soveltuu myös silkille, villalle ja elastaania sisältäville tekstiileille, kuten urheiluvaatteille. Huom! Ei sovellu käytettäväksi itseannostelevan pyykinpesukoneen huuhteluainesäiliössä. Lattialle tai muulle pinnalle pudonnut etikka tulee huuhdella ja pyyhkäistä pois, jotta se ei vaurioita pintamateriaaleja. Säilytä lasten ulottumattomissa.

KIERRÄTYSOHJEET

Irrota korkki pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!