avainlippu
allergiatunnus

Erisan Valko Pyykinpesuneste

Valkopyykki

Erisan Valko Pyykinpesuneste estää harmaantumista ja on suunniteltu puhdistamaan valkopyykin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti jo matalissa lämpötiloissa. Pyykinpesuneste huuhtoutuu hyvin tekstiileistä ja sen optiset kirkasteet säilyttävät vaaleat tekstiilit hohtavan puhtaina. Allergiatunnuksellinen Erisan Valko ei sisällä hajusteita tai väriaineita ja sen koostumus on 99 % nopeasti biohajoava. Valmistamme Erisan pyykinpesuaineet Turussa.

AINESOSAT

Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Laureth-9, Laureth-3, Sodium Citrate, Glycereth-6 Cocoate, Propylene Glycol, Potassium Oleate, Alkyl Polyalkylene Glycol Ether, Sodium Polyaspartate, Ethoxylated Polyethyleneimine, Potassium Cocoate, DTPMP, Optical Brightener, Protease, Amylase, Mannanase, Lipase, Pectate Lyase, Cellulase

PAKKAUSKOOT

850 ml

KÄYTTÖ

4-5kg Pehmeä vesi 35ml, Keskikova vesi 52 ml. 6-8kg Pehmeä vesi 52 ml, Keskikova vesi 70 ml. Käsinpesussa 17,5 ml/10L Annostele tulpalla pesuainelokeroon tai käytä pesupalloa. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä ja -ohjeita. Esikäsittele vaikeat tahrat levittämällä pyykinpesunestettä suoraan tahralle ennen pesua. Pese ja kuivaa kädet pyykinpesun jälkeen. Ei sovellu silkille ja villalle.

KIERRÄTYSOHJEET

Irrota korkki ja etiketti. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!