avainlippu
allergiatunnus

Erisan Baby Pyykinpesuneste

Vauvan ja lasten pyykille, kaikelle pyykille

Kotimainen ja Hajusteeton Erisan Baby Pyykinpesuneste puhdistaa vauvan pyykin ja lastenvaatteet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti jo matalissa lämpötiloissa. Sen sisältämät ainesosat pesevät eri sose- ja ruokatahrat, puhdistavat tehokkaasti pissa-, kakka-, ja pulautusjäljet, hoitavat kankaan pintaa ja pitävät värit kirkkaina. Hajunsyöjä neutraloi ja raikastaa tunkkaisimmatkin hajut. Allergiatunnuksellinen, 100% nopeasti biohajoava, väriaineeton ja hajusteeton pesuneste huuhtoutuu hyvin tekstiileistä ja on lempeä pienten herkälle iholle. Sopii myös villalle, luonnonsilkille ja kestovaipoille. Valmistamme Erisan-pyykinpesuaineet Turussa.

AINESOSAT

Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Potassium Oleate, Laureth-9, Laureth-3, Alkyl Polyalkylene Glycol Ether, Sodium Lauryl Sulphate, Sodium Citrate, Sodium Xylene Sulphonate, Methoxymethylbutanol, Sodium Polyaspartate, Potassium Cocoate, Polyitaconic Acid Sodium, Zinc Salt, Methylglycinediacetic Acid Trisodium Salt, Polyester Soil Release Polymer, Mannanase, Cellulase

PAKKAUSKOOT

850 ml

KÄYTTÖ

4-5kg Pehmeä vesi 35ml, Keskikova vesi 52 ml. 6-8kg Pehmeä vesi 52 ml, Keskikova vesi 70 ml. Käsinpesussa 17,5 ml/10L Kone- ja käsinpesuun. Annostele tulpalla pesuainelokeroon tai käytä pesupalloa. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä ja –ohjeita. Esikäsittele vaikeat tahrat levittämällä pyykinpesunestettä suoraan tahralle ennen pesua. Tarkista kankaan värinpitävyys ennen käsittelyä. Pese ja kuivaa kädet pyykinpesun jälkeen.

KIERRÄTYSOHJEET

Irrota korkki ja etiketti. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!