avainlippu
allergiatunnus

Erisan Tumma Pyykinpesuneste

Tummalle pyykille

Kotimainen ja Hajusteeton Erisan Tumma Pyykinpesuneste mustille ja tummille tekstiileille pitää värin tummana, pesee puhtaaksi jo matalissa lämpötiloissa ja huuhtoutuu hyvin tekstiileistä. Sen pesuaktiiviset ainesosat hoitavat kankaan pintaa ja estävät sitä nukkaantumasta. Allergiatunnuksellinen pyykinpesuneste ei sisällä hajusteita tai väriaineita ja sen koostumus on 99 % nopeasti biohajoava. Valmistamme Erisan-pyykinpesuaineet Turussa.

AINESOSAT

Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Sodium Citrate, Glycereth-6 Cocoate, Laureth-9, Laureth-3, Potassium Oleate, Methoxymethylbutanol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alkyl Polyalkylene Glycol Ether, Ethoxylated Polyethyleneimine, Potassium Cocoate, DTPMP, Protease, Amylase, Pectate Lyase, Cellulase

PAKKAUSKOOT

850 ml

KÄYTTÖ

4-5kg Pehmeä vesi 35ml, Keskikova vesi 52 ml. 6-8kg Pehmeä vesi 52 ml, Keskikova vesi 70 ml. Käsinpesussa 17,5 ml/10L Kone- ja käsinpesuun. Annostele tulpalla pesuainelokeroon tai käytä pesupalloa. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä ja –ohjeita. Esikäsittele vaikeat tahrat levittämällä pyykinpesunestettä suoraan tahralle ennen pesua. Tarkista kankaan värinpitävyys ennen käsittelyä. Pese ja kuivaa kädet pyykinpesun jälkeen. Ei sovellu silkille ja villalle.

KIERRÄTYSOHJEET

Irrota korkki ja etiketti. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!