joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Erisan Valko Pyykinpesujauhe

Valkopyykki

Hajusteeton Erisan Valko Pyykinpesujauhe poistaa tehokkaasti lian ja tahrat valkopyykistä 40-95 asteen lämpötiloissa. Tuotteessa on hyvä valkaisuteho jo 40 asteen lämpötilassa. Pesujauhe huuhtoutuu hyvin tekstiileistä. Sopii myös vauvanpyykille. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita, fosfaattia eikä zeolittiia. Erisan Pyykinpesujauheen pesuaktiiviset aineet ovat biologisesti hajoavia ja pakkaus on valmistettu kierrätyskelpoisesta materiaalista.

AINESOSAT

Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Silicate, Sodium Bicarbonate, Sodium C12-16 Alkyl Sulfate, Sodium Citrate, Sodium Acrylic acid/Maleic acid Copolymer, Laureth-3, Laureth-9, Tetraacetyl Ethylene Diamine, Sodium Palmate, Trideceth-5, Cellulose Gum, Polydimethylsiloxane, Protease, Diethylenetriaminepenta(methylenephosphonic acid) sodium salt, Tetrasodium Etidronate, Amylase. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

1kg

KÄYTTÖ

4-5kg Pehmeä vesi 45ml, Keskikova vesi 60 ml. 6-8kg Pehmeä vesi 80ml, Keskikova vesi 110 ml.

KIERRÄTYSOHJEET

Palauta tyhjä ja puhdas pakkaus kartonkipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!