PESUJAUHEEN VOI ANNOSTELLA MYÖS PESUPALLOSSA SUORAAN PYYKKIRUMPUUN

Myös pyykinpesujauheen voi annostella pesupallossa suoraan pyykkirumpuun, kuten pyykinpesunesteetkin. Pesupallon avulla saat annosteltua jauheen tarkemmin ja se pääsee sekoittumaan veteen nopeammin. Pyykinpesukoneen mallista tai vedenpaineesta johtuen osa pesujauheesta voi jäädä annostelulokeroon. Kun annostelet jauheen pesupalloon suoraan pyykin päälle, varmistat että pesuohjelma saa juuri oikean määrän pesujauhetta.

Huomioithan, että Erisan Kirjo ja Erisan Valko Pyykinpesujauheet ovat tiivisteitä ja siksi on tärkeä huolehtia oikeasta annostelusta. Annostelua varten pesupallon kylkeen on merkitty millilitrat. Erisan Pyykinpesujauheiden annostus 4-5 kg koneeseen on ainoastaan 45 ml.


MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
Mustikoita
NÄIN POISTAT TAHRAT TEKSTIILEISTÄ
MIKSI KANNATTAA KÄYTTÄÄ HUUHTELUAINETTA?