HERKÄN IHON HOITO KEVÄÄLLÄ JA KESÄLLÄ

Tuotteet: hoitava puhdistusgeeli, silmänympärysvoide ja uudistava yövoide.

Herkkä iho reagoi kevään ja kesän tuomiin haasteisiin eri tavoin kuin syksyllä ja talvella. Seuraavilla vinkeillä hoidat ja suojaat herkkää ihoasi pölyltä ja auringonpaisteelta.

1. PUHDISTA AAMUIN ILLOIN

Keväällä ilmassa on runsaasti katupölyä, joka voi tukkia ihohuokosia. Ihon huolellinen puhdistaminen aamuin illoin onkin erityisen tärkeää. Kasvojen iho puhdistetaan puhdistusemulsiolla tai geelillä ja puhdistus viimeistellään kasvovedellä. Kasvovettä voi käyttää kesäaikaan myös pesujen välillä ihon raikastamiseen. Toisin kuin usein luullaan myös herkän ja kuivan ihon voi pestä vedellä. Käytä kuitenkin mieluummin viileää tai haaleaa vettä, sillä kuuma vesi voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa.

Tuotevinkit:

Erisan Rauhoittava Puhdistusemulsio
Erisan Hoitava Puhdistusgeeli
Erisan Syväpuhdistava Puhdistusgeeli
Erisan Alkoholiton Kasvovesi

2. KOSTEUTA JA SUOJAA PÄIVISIN

Keväällä ja kesällä atooppinen ja kuiva iho voi usein paremmin kuin talvella. Kasvo- ja vartalovoiteeksi riittää useimmille hieman kevyempi voide. Hyvä voide kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta. Voide imeytyy parhaiten hieman kosteaan ihoon, joten se kannattaa levittää heti pesun jälkeen. Muista myös silmänympärysihon kosteutus. Silmänympärysiho on muuta ihoa ohuempaa ja siksi erityisen altis juonteiden syntymiselle.

Tuotevinkit

Erisan Uudistava Silmänympärysvoide
Erisan Kosteusemulsio

3. UUDISTA JA RAVITSE ÖISIN

Iho uudistuu vilkkaasti yön aikana. Yövoide tukee ihon yönaikaista uusiutumista ja auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista.

Tuotevinkki

Erisan Uudistava Yövoide
Erisan Uudistava Silmänympärysvoide

4. SUOJAUDU AURINGOLTA

Kevät ja kesäaikaan on tärkeää suojautua auringolta. Parhaiten suojaudut peittävällä vaatetuksella sekä riittävillä suojakertoimilla. Aurinkovoide tulee levittää iholle hyvissä ajoin ennen ulkoilua. Muista ihon aurinkosuojaus myös pilvisinä päivinä.

5. PEHMENNÄ KOPPURAKANTAPÄÄT

Nyt on aika hoitaa jalat sandaalikuntoon. Käytä jaloille paksua ja ravitsevaa voidetta keskittyen erityisesti kantapäihin. Levitä voide illalla ja anna vaikuttaa yön yli – tehosta voiteen vaikutusta sukilla.

Tuotevinkki

Erisan Täyteläinen Jalkavoide


TUTKITTUA HYÖTYÄ PREBIOOTTISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA
LUONNONKOSMETIIKASTA TUKEA HERKÄN IHON HYVINVOINNILLE
Erisa täyteläinen jalkavoide, käsivoide ja kosteusvoide
Herkän ihon hoito syksyllä ja talvella