VAUVAN IHONHOITO

Vauvan iho on erittäin ohut ja herkkä kuivumiselle sekä tulehduksille. Vauvan ihon hoidossa tärkeintä on ihon huolellinen puhdistus, kuivaus ja kosteutus. Erityisesti vaipan alle jäävä iho kaipaa huolellista ja säännöllistä vesipesua jopa useita kertoja päivässä. Iho on kuivattava huolellisesti pesujen jälkeen ja ihon on hyvä antaa tuulettua välillä myös ilman vaippaa. Kaikki vauvan iholle tulevat tekstiilit kannattaa pestä hajusteettomilla ja herkälle iholle sopivilla pyykinpesuaineilla ennen käyttöönottoa. Lue lisää vauvan pyykin: tekstiilien, pehmolelujen ja kestovaippojen pesusta täältä.

PESU

Päivittäisten vesipesujen lisäksi vauva voidaan kylvettää muutamia kertoja viikossa. Useimmiten pesu pelkällä vedellä riittää. Jos kuitenkin käytät pesuaineita, valitse mieto ja hajusteeton Erisan Hoitava Pesuneste. Pesuneste puhdistaa koko perheen herkän ihon hellävaraisesti ja hoitavat ja suojaavat ainesosat säilyttävät ihon normaalin kosteustasapainon. Tuotteen raaka-aineet ovat tutkittuja ja turvallisia. Pesuneste ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

KOSTEUTUS

Pesun jälkeen kuiville ihoalueille levitetään runsaasti pitkäaikaisesti kosteuttavaa ja hajusteetonta Erisan Kosteuttavaa Perusvoidetta. Voide on kehitetty erityisesti kuivan ja atooppisen ihon hoitoon eikä sisällä väriaineita tai parabeeneja. Voidetta voi lisätä tarvittaessa myös pesujen välillä. Terveelle iholle voidetta ei kuitenkaan tarvitse laittaa. Perusvoiteella voidaan myös suojata vaipan alle jäävää ihoa. Tällöin voidetta levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle reilu kerros.


Erisa täyteläinen jalkavoide, käsivoide ja kosteusvoide
Herkän ihon hoito syksyllä ja talvella
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
KOSTEUSEMULSIO VAI KOSTEUSVOIDE?