Herkän ihon hoito syksyllä ja talvella

Erisa täyteläinen jalkavoide, käsivoide ja kosteusvoide

Hajusteettomilla Erisan-tuotteilla suojaat herkän ihon syksyn ja talven tuomilta haasteilta. Syksy- ja talviaikaan kuiva sisä- ja ulkoilma sekä suuret lämpötilavaihtelut rasittavat ja kuivattavat herkkää ihoa. Iho tuntuu helposti kuivalta, kiristävältä ja kutisevalta. Kutinaa voi ennaltaehkäistä rasvaamalla ihoa säännöllisesti, suosimalla mietoja pesuaineita sekä käyttämällä hengittävä ja mukavia vaatteita.

IHON HELLÄVARAINEN PUHDISTUS

Suosi mietoja ja hellävaraisia puhdistustuotteita ja vältä ihon liiallista hankaamista. Kuivan ja herkän ihon voi puhdistaa päivittäin vedellä eikä saunomistakaan tarvitse välttää. Kuivan ihon puhdistukseen suosittelemme Erisan Täyteläistä Suihkusaippuaa. Kaikkein kuivaihoisimmat voivat kokeilla ihonpuhdistukseen myös Erisan Kosteuttavaa Perusvoidetta.

IHON KOSTEUTUS JA SUOJAAMINEN

Valitse syksy- ja talviaikaan tavallista rasvaisempi kosteusvoide, joka suojaa ihoasi kuivumiselta ja ehkäisee kutinaa. Voide on hyvä levittää hieman kostealle iholle heti suihkun jälkeen. Pakkasaikaan voide levitetään hyvissä ajoin ennen ulkoilua, jotta se ehtii imeytyä kunnolla, eikä jäädy ihon pinnalle. Talvi-ihon hoitoon suosittelemme Erisan Täyteläistä Kosteusvoidetta sekä Erisan Täyteläistä Jalkavoidetta.

HENGITTÄVÄT VAATTEET

Suosi mukavia ja hengittäviä vaatteita, jotka eivät hankaa ihoa eivätkä aiheuta liiallista hikoilua. Pese vaatteet hajusteettomilla ja hyvin huuhtoutuvilla pesuaineilla. Herkkäihoisille suosittelemme Erisan Pyykinpesunestettä, joka sopii kaikelle pyykille eikä sisällä hajusteita, valkaisuaineita, zeoliittia, fosfaattia tai fosfonaattia.


MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
VAUVAN IHONHOITO
KOSTEUSEMULSIO VAI KOSTEUSVOIDE?