KÄSISAIPPUA VAI KÄSIDESI?

Käsien huolellinen pesu ja desinfiointi ovat tehokkain tapa ehkäistä tautien leviämistä. Useimmiten kotona riittää käsien huolellinen puhdistaminen vedellä ja saippualla. Pesun jälkeen kädet kuivataan huolellisesti. Pese kädet aina kotiin tullessasi, ennen ruoan laittamista ja ruokailua sekä yskimisen, niistämisen ja wc:ssä käynnin jälkeen. Erisan Hoitava Nestesaippua puhdistaa kädet hellävaraisesti ja kosteuttaa ihoa säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon ilman hajusteita tai väriaineita.

Käsidesin käyttöä suositellaan erityisesti silloin, kun käsien vesipesu ei ole mahdollista. Se suojaa sinua ja perhettäsi, kun liikutte esimerkiksi kaupungilla ja kauppakeskuksissa, käytätte julkisia kulkuneuvoja tai matkustatte ulkomaille. Kotona käsidesiä kannattaa käyttää erityisesti silloin, jos joku perheenjäsenistä sairastaa. Erisan Desinfektioaine on tehokas, hoitava ja helposti imeytyvä käsidesi, joka ei tehokkuudestaan huolimatta kuivata ihoa.


Erisa täyteläinen jalkavoide, käsivoide ja kosteusvoide
Herkän ihon hoito syksyllä ja talvella
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
VAUVAN IHONHOITO