LÖYDÄ SINULLE SOPIVIMMAT KASVOJEN PUHDISTUSAINEET

Kaipaatko nopeaa vai perusteellista puhdistusta? Suomalaiselta Erisanilta löydät juuri sinun herkälle ihotyypillesi ja tarpeisiisi sopivat kasvojen puhdistusaineet, jotka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja Astmaliiton kanssa.

HELPPOA JA NOPEAA

Erisan Hoitava Puhdistusgeeli ja Syväpuhdistava Puhdistusgeeli sopivat parhaiten kiireiseen arkeen, sillä ne sopivat käytettäväksi myös ilman kasvovettä. Puhdistusgeeli puhdistaa kasvot helposti ja jättää iholle raikkaan tunteen. Hoitava Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille. Syväpuhdistava Puhdistusgeeli on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.

PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN

Erisan Rauhoittava Puhdistusemulsio ja Alkoholiton Kasvovesi sopivat ihon perusteellisempaan puhdistukseen. Puhdistusemulsio puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja kasvovesi viimeistelee puhdistuksen sekä raikastaa ihon. Tuotteet sopivat parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.


TUTKITTUA HYÖTYÄ PREBIOOTTISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA
LUONNONKOSMETIIKASTA TUKEA HERKÄN IHON HYVINVOINNILLE
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?