MITÄ EROA ON PÄIVÄ- JA YÖVOITEELLA?

Päivä ja yövoiteet

Päiväsaikaan iho joutuu kovemmalle rasitukselle kuin yöaikaan. Päivävoiteen tärkein tehtävä on suojata ihoa ulkoisilta rasituksilta, kuten pakkaselta, tuulelta, ilmansaasteilta ja auringolta sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Erisanilta löytyy päivävoiteita kaikille ihotyypeille. Valitse juuri sinun tarpeeseesi sopiva voide täältä.

Yöaikaan ihon uusiutuminen on vilkkaimmillaan ja iho vastaanottaa parhaiten erilaisia tehoaineita. Yövoiteen tärkein tehtävä on tukea ihon yönaikaista uudistumista. Erisan Uudistava Yövoide kosteuttaa ja ravitsee herkkää ihoa yöaikaan. A- ja E-vitamiineja sisältävä voide edistää ihon uudistumista sekä parantaa ihon kimmoisuutta saaden ihon tuntumaan silkinpehmeältä ja joustavalta.


TUTKITTUA HYÖTYÄ PREBIOOTTISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA
LUONNONKOSMETIIKASTA TUKEA HERKÄN IHON HYVINVOINNILLE
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?