Nuku itsesi kauniiksi

Petivaatteet

Riittävän pitkä ja syvä uni saa ihosi ja mielesi hehkumaan. Syvän unen aikana erittyy kasvuhormonia, jota ihosi tarvitsee uusiutuakseen. Kun laadukasta unta saadaan riittävästi, iho näyttää kirkkaalta, tasaiselta ja kauniilta. Kalpea iho ja tummat silmänaluset kertovat usein liian vähäisestä unesta.

Säännöllinen elämänrytmi sekä päivittäinen liikunta ja ulkoilu parantavat unen laatua. Lämmin kylpy, kevyt iltapala ja mielen rentouttaminen ennen nukkumaan menoa esimerkiksi venyttelyn tai rauhallisen kirjan avulla auttavat nukahtamisessa. Parhaiten uni maistuu viihtyisässä makuuhuoneessa, jossa on raikas ja puhdas ilma sekä sopivan viileää ja pimeää.

YÖAIKAAN IHO VASTAANOTTAA PARHAITEN TEHOAINEITA

Yöaikaan ihon toiminnot ovat vilkkaimmillaan ja iho vastaanottaa parhaiten erilaisia tehoaineita. Hoitava yövoide tehostaa ihon omaa uudistumista sekä kosteuttaa ja korjaa ihoasi unen aikana. Yövoiteen käyttö kannattaa aloittaa viimeistään silloin, kun ihossa näkyy ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Hajusteeton, täyteläinen Erisan Uudistava Yövoide kosteuttaa ja ravitsee herkkää ihoa yöaikaan. A- ja E-vitamiineja sisältävä voide edistää ihon uudistumista sekä parantaa ihon kimmoisuutta saaden ihon tuntumaan silkinpehmeältä ja joustavalta.

Ohuelle silmänympärysiholle suosittelemme hajusteetonta, nopeasti imeytyvää Uudistavaa Silmänympärysvoidetta, joka kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. A-, E- ja C-vitamiineja sisältävä voide edistää ihon uudistumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja ennalta ehkäisee juonteiden syntymistä. Hellävarainen voide saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä ja joustavalta.


TUTKITTUA HYÖTYÄ PREBIOOTTISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA
LUONNONKOSMETIIKASTA TUKEA HERKÄN IHON HYVINVOINNILLE
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?