KUIVA JA HERKKÄ IHO REAGOI HIKOILUUN HERKÄSTI

Erisan täyteläinen suihkusaippua

Liikuntaa parantaa terveyttä ja henkistä hyvinvointia, vähentää stressiä ja nostaa mielialaa. Hikoilu ja hankautumat voivat kuitenkin ärsyttää herkkää ihoa. Herkkäihoisten kannattaakin suosia mukavia ja hengittäviä urheiluvaatteita sekä käydä suihkussa heti treenaamisen jälkeen.

Kuiva iho janoaa kosteutusta. Pitkä suihku, kylpeminen ja uiminen parantavat ihon vesipitoisuutta. Ihon puhdistuksessa kannattaa suosia mietoja ja hellävaraisia puhdistustuotteita sekä välttää ihon liiallista hankaamista. Jotta vedestä saisi parhaan hyödyn, tulee se sitoa ihoon sopivalla kosteusvoiteella heti suihkun jälkeen.

PAKKAA TREENIKASSIIN MUKAAN HELLÄVARAISIA JA KOSTEUTTAVIA TUOTTEITA:


TUTKITTUA HYÖTYÄ PREBIOOTTISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA
LUONNONKOSMETIIKASTA TUKEA HERKÄN IHON HYVINVOINNILLE
Erisa täyteläinen jalkavoide, käsivoide ja kosteusvoide
Herkän ihon hoito syksyllä ja talvella