allergiatunnus

Erisan Ravitseva Kasvovoide

Kuiva ja erittäin kuiva iho

Hajusteeton ja hellävarainen Erisan Ravitseva Kasvovoide tehokosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa pitkävaikutteisesti koko päivän ajan. Voiteen sisältämä e-vitamiini suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja allantoiini rauhoittaa ihoa. Säännöllisesti käytettynä voide tekee ihostasi hyvinvoivan, pehmeän ja sileän. Pehmeästi levittyvä voide imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

AINESOSAT

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, C10-18 Triglycerides, Propanediol, Glyceryl Stearate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, PEG-75 Stearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Xylitol, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Ceteth-20, Steareth-20, Allantoin, Glucose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

75ml

KÄYTTÖ

Levitä puhtaalle kasvojen iholle.

KIERRÄTYSOHJEET

Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus ja korkki toisistaan irrotettuina muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!