MITÄ EROA ON ERISAN ANTIPERSPIRANTILLA JA DEODORANTILLA?

Erisan tuoteperheeseen kuulu kaksi erityyppistä roll-on tuotetta.

Erisan Alumiiniton Deodorantti ei sisällä alumiinisuolaa. Deodorantti ei estä kainaloiden hikoilua, vaan sen sisältämä sinkkiyhdiste ehkäisee hienhajua vaikuttamalla tuoksua muodostavien bakteerien kehittymiseen. Deodorantti sisältää lisäksi kosteutta sitovaa talkkia.

Erisan Alkoholittoman Antiperspirantin sisältämä alumiinisuola vähentää hikoilua ehkäisemällä kainaloiden hikirauhasten toimintaa. Lisäksi antiperspirantti vähentää hienhajua aiheuttavaa bakteerikasvua kainaloissa.

Runsaammin hikoileville suosittelemme Erisan Alkoholitonta Antiperspiranttia ja erityisen herkkäihoisille Erisan Alumiinitonta Deodoranttia. Molemmat tuotteet ovat hellävaraisia ja alkoholittomia.


Erisa täyteläinen jalkavoide, käsivoide ja kosteusvoide
Herkän ihon hoito syksyllä ja talvella
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
VAUVAN IHONHOITO