LUONNONKOSMETIIKASTA TUKEA HERKÄN IHON HYVINVOINNILLE

Ihon tärkeimpiä tehtäviä on suojata meitä ulkoisil­ta ärsykkeiltä. Ihon opti­maalinen vastustuskyky taas on riippuvainen ihon pinnalla elävistä mikrobeista, jotka muodostavat jokaisen ihol­le omanlaisensa mikrobiomin eli ihon mikrobiston. Prebiootit ovat Erisan+ -tuot­teiden tärkeimpiä raaka-aineita ja ne nimenomaan lisäävät ihon suojaa tukien hyvien bakteerien toimintaa iholla. Prebiootit ovat hiilihydraattipohjaista ihon hyödyllisten mikrobien ravintoa eli ne edistävät hyödyllisten mikrobien kasvua. Prebiootit vahvistavat ihon luontaista vastustuskykyä ja edesauttavat sen hyvinvointia. Välillä prebioottinen sekoittuu probioottiseen, joka taas tar­koittaa sitä, että tuote sisältää eläviä mikrobeja.

SUOJAA IHON STRESSITEKIJÖITÄ VASTAAN LUONNON RAAKA-AINEIDEN AVULLA

Iho tarvitsee erityistä tukea prebiooteista, kun se herkistyy vaikkapa hormonaalisten muu­tosten, stressin tai vääränlaisten ihonhoitorutiinien seurauksena. Myös vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut ovat iholle suuri stressitekijä. Erisan+ -tuotteiden luonnon raaka-aineet on tarkoin valittu tukemaan herkän ihon hyvinvointia ärsyttämättä ihoa.

Erisan+ -tuotteissa prebioot­tisina ainesosina käytetään chlorella-uutetta, inuliinia ja alfa-glukaani oligosakkaridia. Herkän ihon hyvinvointia tukevia ainesosia ovat myös pehmentävä suomalainen kauraöljy, tulehdus­ta ja punoitusta vähentävä ratamo­uute, kosteuttava karhunvatukkauute ja antioksidanttipitoinen fermentoitu riisivesi. Kotimainen sokerijuurikkaasta valmistettu inositoli toimii ihoa suojaavana ja kosteuttavana sekä ihon uusiu­tumista edistävänä ainesosana.

Tutustu Erisan+ -tuotteisiin täällä!


TUTKITTUA HYÖTYÄ PREBIOOTTISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
Erisan täyteläinen suihkusaippua
KUIVA JA HERKKÄ IHO REAGOI HIKOILUUN HERKÄSTI