avainlippu
allergiatunnus

Erisan Kirjo Pyykinpesuneste

Kirjopyykille

Erisan Kirjo Pyykinpesuneste pitää värikkäät tekstiilit kirkkaina hellävaraisesti ja puhdistaa tehokkaasti hankaliakin tahroja, kuten tärkkelys-, marja- sekä hedelmätahrat. Nukkaantumisenesto-ominaisuus auttaa pitämään tekstiilit hyväkuntoisina. Pyykinpesuneste sisältää myös harmaantumisestoaineen ja huuhtoutuu hyvin tekstiileistä. Tuotteen koostumus on 99% nopeasti biohajoava ja tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita, fosfaattia, zeoliittia eikä fosfonaattia. Valmistamme Erisan-pyykinpesuaineet Turussa.

AINESOSAT

5-15 % Anionisia tensidejä, Ionittomia tensidejä. Alle 5 %: Polykarboksylaattia, Saippuaa. Sisältää myös: Entsyymejä (subtilisiini, amylaasi, sellulaasi, pektinaasi), PVP. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

PAKKAUSKOOT

850ml ja 1.5l

KÄYTTÖ

4-5kg Pehmeä vesi 35ml, Keskikova vesi 52 ml. 6-8kg Pehmeä vesi 52 ml, Keskikova vesi 70 ml. Käsinpesussa 17,5 ml/10L

KIERRÄTYSOHJEET

Irrota korkki ja leikkaa etiketti irti pullon ympäriltä. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteesen. Kiitos kun kierrätät!

Kysyttävää?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!