Serto - Kirjo Pyykinpesujauhe

Erisan Kirjo Pyykinpesujauhe

Kirjo Pyykinpesujauhe

Kirjopyykki

Suomalainen ja hajusteeton Erisan Kirjo Pyykinpesujauhe poistaa tehokkaasti lian ja tahrat värillisestä kirjopyykistä 40-95 asteen lämpötiloissa. Sisältää värinsuojan, joka pitää värit kirkkaina ja puhtaina. Pesujauhe huuhtoutuu hyvin tekstiileistä. Sopii myös vauvanpyykille. Tuote ei sisällä hajusteita, valkaisuaineita, väriaineita, fosfaattia eikä zeolittiia.

Erisan Pyykinpesujauheen pesuaktiiviset aineet ovat biologisesti hajoavia ja pakkaus on valmistettu kierrätyskelpoisesta materiaalista. Tuotteesta on saatavilla 1 kg ja 1,5 kg pakkauskoot.

Käyttö

Annostele pesujauhe annostelulokeroon tai pesupalloon. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä. Käsinpesuun suosittelemme Erisan Pyykinpesunestettä.Ainesosat

Alle 5 % saippuaa, polykarboksylaatteja, fosfonaattia, 5–15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, sitraattia. Sisältää myös: entsyymejä, CMC, PVP, silikaattia ja vaahdonestoainetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Sodium Bicarbonate, Sodium Carbonate, Sodium Silicate, Sodium C12-16 Alkyl Sulfate, Sodium Citrate, Sodium Sulfate, Laureth-3, Laureth-9, Sodium Acrylic acid/Maleic acid Copolymer, Sodium Palmate, Trideceth-5, Cellulose Gum, Polydimethylsiloxane, PVP, Tetrasodium Etidronate, Protease, Amylase

Katso myös