Serto - Kosteuttava Perusvoide

Erisan Kosteuttava Perusvoide

Kosteuttava Perusvoide

Erittäin kuiva & herkkä iho

Suomalainen ja hajusteeton Erisan Kosteuttava Perusvoide on B5-provitamiinia ja glyseriiniä sisältävä rasvainen perusvoide, joka kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti ja suojaa sitä kuivumiselta. Voide on kehitetty erityisesti kuivan ja atooppisen ihon hoitoon koko vartalolle sekä kasvoille. Hellävarainen voide sopii koko perheen päivittäiseen käyttöön. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Pakkauskoko 150 ml.

Käyttö

Kosteuttava Perusvoide sopii parhaiten erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Kaikkein herkkä- ja kuivaihoisimmat voivat käyttää peseytymiseen saippuan sijasta Perusvoidetta.

Vartalovoide sinun ihotyypillesi

Herkälle ja erittäin kuivalle iholle kehitetyn Perusvoiteen lisäksi Erisanilta löydät kuivalle iholle sopivan Täyteläisen Kosteusvoiteen, joka pehmentää ihoa tehokkaasti. Kaikille ihotyypeille sopii Erisanin Nopeasti Imeytyvä Kosteusemulsio.

  • 1. KOSTEUTTAA PITKÄVAIKUTTEISESTI
  • 2. SUOJAA IHOA KUIVUMISELTA


Ainesosat

AQUA (WATER), PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETEARETH-25, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL

Katso myös