KUIVA JA HERKKÄ IHO JANOAA VETTÄ SEKÄ KOSTEUTUSTA

Erisan käsivoide

Kuiva iho janoaa kosteutusta. Pitkä suihku, kylpeminen ja uiminen parantavat ihon vesipitoisuutta. Iho saa riittävästi kosteutta tavallisesti noin 15–20 minuutissa. Jotta vedestä saisi parhaan hyödyn, tulee se sitoa ihoon sopivalla kosteusvoiteella heti suihkun, kylvyn tai uimisen jälkeen. Parhaiten omalle iholle sopivan voiteen löytää kokeilemalla eri vaihtoehtoja. Jos iho tuntuu voiteen levityksen jälkeen vielä kiristävältä, kannattaa valita rasvaisempi voide. Erisanilta löydät laajan valikoiman kosteusvoiteita eri ihotyypeille. Tutustu tuotteisiin ja valitse omasi täältä.

MIKÄ VOIDE SOPII PARHAITEN ERITTÄIN KUIVALLE JA ATOOPPISELLE IHOLLE?

Erisan Kosteuttava Perusvoide on kaikkein rasvaisin voiteemme. Se sisältää B5-provitamiinia ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat pitkävaikutteisesti ja suojaavat ihoa kuivumiselta. Perusvoide sopii käytettäväksi kuivalle ja erittäin kuivalle iholle vartalolle ja kasvoille.

Erisan Käsivoide C suojaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa ihoa ja rohtuneita käsiä. Kosteuttava vaikutus tehostuu käyttämällä puuvillahanskoja ja antamalla käsivoiteen vaikuttaa yön yli.


Erisa täyteläinen jalkavoide, käsivoide ja kosteusvoide
Herkän ihon hoito syksyllä ja talvella
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?
VAUVAN IHONHOITO