Serto - Alkoholiton Kasvovesi

Suomalainen ja hajusteeton Erisan Herkälle Iholle

Alkoholiton Kasvovesi

Kaikki ihotyypit

Suomalainen ja hajusteeton Erisan Alkoholiton Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja raikastaa ihon. B5-provitamiinia ja allantoiinia sisältävä kasvovesi kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Pakkauskoko 200 ml.

Käyttö

Pyyhi kasvot ja kaula kasvoveteen kostutetulla vanulla.

Puhdista kasvosi hellävaraisesti

Valitse kasvoillesi mahdollisimman hellävarainen puhdistusaine, joka kuitenkin poistaa iholtasi lian ja ylimääräisen rasvan. Hyvä puhdistusaine säilyttää ihon normaalin kosteustasapainon eikä kuivata ihoasi. Kasvot on hyvä puhdistaa aamuisin ja iltaisin – muista kasvojen puhdistus erityisesti silloin, kun olet käyttänyt päivällä aurinkovoidetta tai meikkiä. Puhdistuksen jälkeen kasvot kuivataan hellävaraisesti taputtelemalla – liiallinen hankaaminen voi ärsyttää ihoa.

Helppoa ja nopeaa

Erisan Hoitava Puhdistusgeeli sopii parhaiten kiireiseen arkeen, sillä se sopii käytettäväksi myös ilman kasvovettä. Puhdistusgeeli puhdistaa kasvot helposti ja jättää iholle raikkaan tunteen. Tuote sopii parhaiten normaalille ja sekaiholle.

Perusteelliseen puhdistukseen

Erisan Rauhoittava Puhdistusemulsio sopii ihon perusteellisempaan puhdistukseen. Puhdistusemulsio puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja Alkoholiton Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen sekä raikastaa ihon. Tuotteet sopivat parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.

 

  • 1. PUHDISTAA
  • 2. RAIKASTAA
  • 3. RAUHOITTAA


Ainesosat

AQUA (WATER), PANTHENOL, ALLANTOIN, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL

Katso myös