LÖYDÄ SINULLE SOPIVIMMAT KASVOVOITEET

Kaipaako herkkä ihosi kosteutusta, suojaa vai erityistä hoitoa? Suomalaiselta Erisanilta löydät juuri sinun ihotyypillesi ja tarpeisiisi sopivat herkän ihon kasvovoiteet, jotka on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

KOSTEUTUSTA

Kevyt ja nopeasti imeytyvä Erisan Kosteuttava Kasvovoide sopii parhaiten normaalille ja sekaiholle. E-vitamiinia sisältävä voide kosteuttaa, pehmentää ja suojaa ihoa.
Erisan Ravitseva Kasvovoide sopii parhaiten kuivalle iholle. Vitamiineja sisältävä voide tehokosteuttaa, uudistaa ja suojaa ihoa.

ERITYISTÄ SUOJAA

Erisan Suojaava Kasvovoide SK 15 sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle. Voide suojaa ihoa ilmansaasteiden ja auringon haitallisilta vaikutuksilta sekä sisältää kosteuttavia ja uudistavia vitamiineja.

ERITYISTÄ HOITOA

Erisan Uudistava Yövoide sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle. Hoitavia vitamiineja sisältävä voide kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa yöaikaan.
Erisan Uudistava Silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille. Vitamiineja sisältävä voide uudistaa, kosteuttaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa.

Lue myös: Löydä sinulle sopivimmat kasvojen puhdistusaineet


TUTKITTUA HYÖTYÄ PREBIOOTTISISTA IHONHOITOTUOTTEISTA
LUONNONKOSMETIIKASTA TUKEA HERKÄN IHON HYVINVOINNILLE
MITÄ ALLERGIATUNNUS KERTOO TUOTTEESTA?